Klik her for menu »

Tandblegning


21 min tandblegning.

Smileffect er et helt nyt tandblegningssystem som er kommet til Danmark.
Det er lige så effektivt som andre tandblegningssystemer, men der er ingen bivirkninger såsom isninger, smerter i tandkød eller andet ubehag.

Hvorfor misfarves tænder?
For at forklare det, bliver det lidt teknisk. Farvede molekyler fra rygning samt fra det vi spiser og drikker, trænger dagligt ind i tænderne. Når de farvede molekyler ophobes, vil tænderne med tiden blive mere og mere misfarvet. Smileffect fungerer ved at blegegelen aktiveres af LED lys og herved startes en kemisk proces, hvor de farvede molekyler oxideres, nedbrydes.

Hvem kan få en tandblegning?
Først skal det lige vurderes om du er egnet. Du skal have været forbi tandlægen inden for de sidste 3-4 måneder, for at blive tjekket for huller og at få lavet en tandrensning. Du bør helst ikke have paradentose eller dybe tandkødslommer, da du så vil have større risiko for bivirkninger.
Du skal være fyldt 18 år, ikke være gravid og ej heller amme.
Har du plastfyldninger, kroner eller porcelænsfacader skal du vide at de ikke kan bleges.

Hvor hvide bliver tænderne?
Hvis du drikker 30 kopper kaffe eller te om dage og har røget gennem de sidste 20 år, får du ikke det hvideste Hollywood smil. Men alles tænder kan blive hvidere. Det afhænger meget af årsagen til misfarvningen, men oftest vil resultatet ligge mellem 2-9 nuancer/toner lysere.

Hvor længe holder tandblegningen?
En tandblegning er ikke en permanent behandling. Resultatet holder min 1 år, men igen kommer personlige vaner til at spille en rolle. Drikker du meget kaffe, te, rødvin og ryger du meget, vil dine tænder hurtigere tage farve igen. Mange ser dog også tandblegningen som en perfekt anledning til at lægge nogle vaner om.

Skader det tænderne?
NEJ! Emaljen er det hårdeste organiske materiale der findes i levende væsner. Undersøgelser af tænder under elektronmikroskop, viser at påvirkning fra en blegning, svarer til at drikke et glas cola eller juice.
Desuden har gelen fra Smileffect en PH værdi på 6,5m som er det tætteste på mundens naturlige PH værdi. Kommer PH værdien under 4,0, kan det skade emaljen. En cola har typisk en PH værdi på 2,5-3,2, så den kan skade emaljen.

21 minutter til et strålende smil.
Ved hjælp af en farveskala, bestemmes dine tændes nuværende farve og du tager plads i den behagelige Smileffect stol. Blegegelen fyldes i den første af i alt 3 skinner. Du placerer selv skinnen i munden og derefter bliver LED lys aktiveret i 7 minutter. Derefter udskiftes skinnen yderligere 2 gange. Selve behandlingen er yderst behagelig og afslappende. Efter behandlingen tjekkes den nye farve farve på
Nyheder